Skip Navigation LinksTøjtips

​Tøjtips

 

Farligt tøj:                                                                                           
Tøj med snore, der er knuder på, er 'farligt tøj'. Du kan risikere, at vi tager snore ud af dit barns tøj, for at forebygge kvælning i uopmærksomme øjeblikke - vi sætter en ære i at børn har noget frirum, og vi kan ikke være i alle hjørner af vores legeplads.

Navn i tøj:                                                                                          
Navn i dit barns tøj. Når der mangler navn i tøjet, er det rigtigt besværligt for os. Vi har en tusch liggende, som du kan bruge til at skrive med på mærket i dit barns tøj (det bliver det ikke ødelagt af).

Skiftetøj: 
Det er vigtigt for os og dit barn, at der er et sæt skiftetøj i deres kurv/skab.

Ekstra tøj:
Nogle gange er vejret anderledes, end vi forestiller os om morgenen, så det er vigtigt, at der er noget ekstra tøj, både til kolde dage og til varme dage.

Udetøj:
Vi er ude næsten hver dag, så det er vigtigt, at der altid er et regnsæt og gummistøvler til barnet. Solhat til sommeren, tyndt tøj med lange ærmer og ben, så de ikke bliver skoldede.
Godt foret tøj til vinteren og tykke vinterstøvler.
Kravlebørn kommer ikke på legepladsen i sne og regn.

Sovetøj:
I vores krybber er alt, hvad børnene har brug for. Om vinteren ligger de med termotæpper og i soveposer, og om sommeren har de kun et betræk/dyne over sig. Det er kun, hvis barnet har behov for et vigtigt sovedyr, at det skal med. Ellers er institutionen leveringsdygtig i både bamser og nusseklude.