Skip Navigation LinksNye-forældre

​At starte og stoppe i vuggestue

 

Da vi er en privat vuggestue, er det institutionens ledelse, der tager sig af indmelding i Usserød Vuggestue. I kontakter os pr. mail kontakt@usseroedvuggestue.dk eller tlf. 40 45 01 91. Her kan I blive orienteret om, om der er plads eller ikke. Udover at været tilmeldt i Usserød Vuggestue, skal I være tilmeldt på kommunens pladsanvisning, ellers er der intet kommunalt tilskud som udgør 75% af prisen.

I er velkomne til at komme på aftalt besøg. I ringer til institutionen og får en aftale om at komme.

Når I har fået plads, så er vi er glade for, hvis I fortæller om jer selv, jeres arbejde m.m. så får vi også kendskab til jer.

Vi er nysgerrige, hvem er I? For os er der et lille menneske, vi skal lære at kende, grine sammen med, lege med, kort sagt bruge rigtig meget tid sammen med. 

Når vi kender Jer og Jeres mening, kan vi få barnets hverdag til at hænge sammen. Vi arbejder sammen med rigtig mange familier med mange forskellige meninger.
Vi vil gerne sammen med Jer få jeres barn til at vokse op og blive en glad lille verdensborger. Alt det glæder vi os til.

Når hverdagen skal til at fungere, er det rigtig godt, at I er sammen med jeres barn, her hos os den første uge. At være hos os, sammen med dit barn, hjælper barnet i at føle sig tryg ved at være i vuggestue. Det sker ved, at I sender et signal om, at I også godt kan lide at være i huset og 'så er det nok også OK, at jeg er her hele dagen', tænker barnet.

Specielt i starten er det meget forskelligt, hvor meget børnene sover. De små sover ofte både formiddag og eftermiddag, men vi tilpasser os selvfølgelig barnets rytme.
De fleste af børnene sover mellem 12 og 14 - men igen, er det meget individuelt og noget vi snakker med Jer om, så vi sikrer os, at Jeres barn trives og får sin søvn. Vi mener at alle børn skal sove til middag.

Når barnet skal videre i børnehave, får barnet et diplom der beskriver barnets tid i vuggestuen.