Skip Navigation LinksFester

​Fester

 

Børnenes fødselsdag
I fællesrummet er der et lille flag, så ved vi alle, at en har fødselsdag. Vi synger fødselsdagssang og har lavet en lille ting barnet. Har I lyst/tid, så må I gerne medbringe lidt spiseligt til børnene, som de spiser sammen med formiddagsfrugt og brød, intet sukkerholdigt, dog gerne frugt. Det aftaler I med medarbejderne.

Blomsterfest for bedsteforældre
Først i maj holder vi en lille fest, hvor vi inviterer bedsteforældre til at komme om formiddagen og plante en medbragt blomst i vores sansehave eller i haveplantekasser rundt om sandkassen og gyngerne. Vi servere the og kaffe og lidt hjemmebagt brød. Vi ​fester for foråret og sommeren. 

Sommerfest

Vi holder sommerfest for vuggestuen sidst i august, da det er meget dejligt at holde fest ude. Vi rider på ponyer og laver ballondyr. Alle I har lyst til at tage med til denne fest er velkomne. I skal medbringe tæppe til picnic om vejret er til inde eller ude og medbringe en ret til fælles buffet og egen service. Vuggestuen står for brød og frugt/grønt til de mindste der gerne vil spise lidt, inden buffeten er klar kl. 17.

Luciafest
Vi holder Luciafest i december. Vi holder det i vuggestuen, hvor børnene optræder med Lucia optog (de ældste) og vi drikker æblemost og spiser luciabrød sammen bagefter.


Ved festlige arrangementer kan der være bagt kage, og på den måde har I muligheden for selv at vurdere om I har lyst til at jeres barn skal smage på det.

I skal være opmærksomme på at vi er en vuggestue "fri for alkohol" og det betyder også at I ikke kan medbringe dette ved festlige arrangementer.​